Behandelingen

Onda Coolwaves

De ONDA Coolwaves methode is een wereldwijd nieuw revolutionair fenomeen binnen de wereld van bodycontouring. ONDA Coolwaves is geschikt voor het bestrijden van cellutite, lokaal vet en een verslapte huid. De behandeling is kort, pijnloos en effectief. Meestal zijn 2-4 behandelingen voldoende voor een optimaal resultaat.

Lees Meer

Injectables

Botox en Fillers hebben zich al jarenlang bewezen tegen rimpels (botox) en het herstellen van volumeverlies in het gezicht. We gebruiken binnen deze kliniek de botox van Allergan en de Fillers van Perfecta, Ellansé en Aliaxin.

Lees Meer

MediDrainage

De MediDrainage stimuleert je eigen lymfesysteem op een aangename manier. Je lymfesysteem heeft spierbeweging nodig om te kunnen stromen en om de afvalstoffen in je lichaam af te voeren. Dit proces neemt de MediDrainage van je over, het enige advies wat erbij hoort is: veel drinken! De MediDrainage is dus gezond en bovendien erg aangenaam!

Lees Meer

Bio Impedantie Analyse

Met een bio impedantie analyse kunnen de lichaamsstructuren snel, betrouwbaar en non invasief bepaald worden. Zo kan bijvoorbeeld het vetpercentage bepaald worden op basis van de reactie van biologisch weefsel op de elektrische stroom die het apparaat genereert. Naast het vetpercentage kunnen er nog talloze componenten gemeten worden zoals bijvoorbeeld extracellulaire massa en de energiebehoefte in rust.

Lees Meer