Botox & Fillers

INJECTABELS

Botox en Fillers staan tegenwoordig enorm in de belangstelling. Toch weten mensen vaak niet het verschil tussen botox en fillers. Zo wordt botox voornamelijk tegen rimpels gebruikt maar ook bijvoorbeeld voor o.a. overmatig transpireren , migraine , gummysmile en tandenknarsen. Fillers wordt gebruikt voor het herstellen van volumeverlies in het gezicht , hals , handen en het opvullen van rimpels. Beide methodes hebben zich al jaren internationaal bewezen en worden als veilig en effectief beschouwd.

BOTOX

Botox is een merknaam voor Botuline Toxine, dit is een eiwit dat wordt gemaakt door de bacterie Clostridium botulinum. Bij LookLikeYou werken wij met het merk Allergan.

Botox heeft twee effecten:

  1. Het blokkeert de prikkeloverdracht van zenuwen naar spieren, waardoor de werking van de spieren afneemt of stil komt te liggen. Na enkele activiteiten herstelt de spieractiviteit zich weer.
  2. Het blokkeert de werking van zenuwen die de zweetklieren prikkelen, waardoor er voorkomen wordt dat de klieren zweet produceren.

Hoelang heeft u plezier van een behandeling met Botox? Gemiddeld zo’n 3 tot 5 maanden. De kosten zijn afhankelijk van de zone en de prijs kan van te voren moeilijk bepaald worden. Tijdens het gratis intake gesprek, wordt er gekeken naar uw situatie en wat de uiteindelijke prijs zal worden. Voor meer informatie, kijk alstublieft naar onze prijslijst.

FILLERS

Fillers zijn uiterst geschikt voor het herstellen van volumeverlies of het opvullen van rimpels. Naar mate mensen ouder worden neemt het steunweefstel af. Wanneer mensen veel blootstelling gehad hebben met de zon of veel roken, dan is de kwaliteit van de huid in de loop der jaren achteruit gegaan. Deze combinatie tussen de slappere huid in combinatie met minder steunweefsel zorgen voor een verslapping en veroudering van het gezicht. Onze arts kan tijdens een gratis intakegesprek zien wat de oorzaak is van de veroudering en op deze manier een plan opstellen met de cliënt. Bij LookLikeYou gebruiken wij de fillers : Perfecta/Ellansé en Aliaxin (GP/FL/SR/EV) De gebieden die behandelt kunnen worden met een filler zijn: de slapen, frons (bij diepere lijnen), onder de ogen, neus, wangen, kin, hals, neus-lippenplooi, jukbeenderen, lippen, lijntjes boven de lippen (zogenaamde ‘rokerslijntjes’), kaaklijn.

Het effect van fillers blijven gemiddeld een jaar zichtbaar, de kosten van een fillerbehandeling lopen net als bij botox uiteen. Om een indicatie te geven kost 1 ml filler tussen de 400 en 500 euro, voor meer informatie kunt u onze prijslijst checken.