MediDrainage

Tot het biologische stofwisselingsproces van het lichaam behoort de afvoer van afvalstoffen komend uit de biologische verbranding. Deze afvalstoffen (o.a. gifstoffen die ontstaan bij het bestrijden van bacteriën) belasten het lichaam. Deze moeten afgevoerd worden om de functionele mogelijkheden van het lichaam te behouden. Afvalstoffen worden maar voor een deel via een natuurlijke weg, via de stoelgang of via zweet uitgescheiden. Voor een volledige afvoer is het nodig dat het lymfesysteem optimaal functioneert. De MediDrainage heeft het doel deze afvoer in het lichaam te ondersteunen en is dus een perfecte aanvulling op behandeling met ONDA Coolwaves. De MediDrainage is dus in feite een medische massage.

De MediDrainage bestaat uit bandages voor uw benen en heupen en een aparte bandage voor uw buik. De bandages bestaan uit verschillende luchtkamers die in een golfbeweging worden opgepompt van uw voeten naar uw heupen en weer opnieuw. Door deze masserende werking worden uw afvalstoffen gemakkelijk verwijderd als ook slakstoffen die eerder vast bleven zitten, ook al hield u zich strak aan een dieet of sportte u veel. Na de behandeling van de MediDrainage voelt u zich duidelijk anders. Zo merken veel cliënten dat hun benen lichter aanvoelen en dat zij zich de volgende dag fitter voelen.

Ook als u niet hoeft of wilt afvallen is het zeer gezond om eens per kwartaal uw lymfesysteem te stimuleren, zo houdt u uw lichaam schoon en uw dunne darm in de juiste proporties. 30 Minuten ontspannen in de MediDrainage is in ieder geval prettig en wordt als zeer comfortabel ervaren.

Prijs: €45,-