Onda Coolwaves

Waarom Onda?

Nieuwste technologie

ONDA Coolwaves is het eerste systeem ter wereld dat vetcellen vernietigd met speciaal ontwikkelde microgolven 2,45 GhZ.

Niet Invasief

Tijdens een ONDA Coolwaves behandeling wordt er niet gesneden of op andere manieren uw lichaam binnen gedrongen.

Geen hersteltijd

Na een ONDA Coolwaves behandeling hoeft u niet te herstellen, u kunt dus gelijk doorgaan met uw dagelijkse activiteiten.

Pijnloos

Door het ingebouwde koelingssysteem in de handstukken ervaart u geen pijn tijdens de behandeling.

Effectief

Er zijn 2-4 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat per behandelgebied.

 • Wat is ONDA Coolwaves?

  ONDA Coolwaves™ is een nieuw revolutionair systeem voor bodycontouring waarbij er gebruik wordt gemaakt van speciale microgolven, die permanent en gericht vetcellen kunnen vernietigen. Daarbij stimuleren de microgolven ook de aanmaak van nieuw collageen en wordt de huid continu koel gehouden door middel van een koeling systeem dat gepositioneerd zit in de handstukken. Op deze manier treden er geen beschadigingen op in de huid en zorgt het voor een effectieve behandeling die bovendien, pijnloos, veilig en niet-invasief is.

  Winnaar Aesthetic Industry Award 2018

  Is ONDA Coolwaves iets voor jou?

  Een gezonde levensstijl en een evenwichtig voedingspatroon zullen altijd het belangrijkste blijven om gezond te leven. Toch hebben veel mensen last van fysieke ongemakken zoals lokale vetophopingen, cellulite en een slappe huid. Door deze fyisieke ongemakken kunnen mensen zich niet prettig en onzeker voelen. Door middel van de ONDA Coolwaves behandeling, kunnen wij er vooralsnog voor zorgen dat u zich weer goed voelt door deze fysieke ongemakken te verhelpen of zo veel mogelijk te beperken. Wanneer u kiest voor een ONDA Coolwaves behandeling, zult u tijdens een gratis intake gesprek eerst aangeven waar u zich niet prettig bij voelt en vervolgens zal onze deskundige een plan van aanpak maken die het beste bij uw wensen past. Wij zijn er van LookLikeYou sterk van overtuigd dat elk mens uniek is en daarom kiezen wij voor een persoonlijke aanpak waar u zich goed bij voelt. Samen zullen wij ervoor zorgen dat u zich weer prettig voelt met uw lichaam.

  Hoeveel behandelingen zijn er nodig voor een optimaal resultaat?

  Er zijn gemiddeld tussen de 2-4 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Normaal gesproken leidt een maandelijkse behandeling van één behandelgebied tot het beste resultaat. Resultaten verschillen echter tussen individuen omdat elk mens uniek is. Alhoewel een goed resultaat verwacht wordt, is het lastig voor ons als kliniek om een optimaal resultaat te garanderen. Wij verwachten naast onze inzet ook een bepaalde mate van toewijding van de cliënt zelf, om zo tot een goed resultaat te komen waar zowel de cliënt als de kliniek tevreden mee is.

  1. CELLULITE - Coolwaves richten zich ook effectief op het bindweefstel tussen de vetweefsel lobben in alle stadia (fase 1 t/m 4) van cellulite.
  2. LOKALE VETAFZETTINGEN - Coolwaves dringen diep door en vernietigen de wand van de (vet)cel . Het lysaat wordt vervolgens afgevoerd en stimuleert fysiologische metabolische processen.
  3. HUIDVERSTRAKKING - Coolwaves induceren een onmiddellijke krimp van de collageenvezels in de dermis en stimuleren de productie van nieuw collageen, waardoor het weefsel compacter en steviger wordt.

  De procedure

  1. Intake gesprek

  Wanneer iemand kiest voor een behandeling met ONDA Coolwaves, volgt er eerst een intake gesprek. Tijdens dit intakegesprek controleert de behandelaar of er bij de cliënt geen contra-indicaties zijn. Vervolgens maakt de patiënt zijn wensen kenbaar en maakt de behandelaar een plan van aanpak. Dit plan van aanpak wordt vervolgens als een offerte naar de cliënt gestuurd en wanneer de patiënt hiermee akkoord gaat wordt een behandeling ingepland.

  2. De behandeling

  Wanneer de cliënt arriveert voor een ONDA Coolwaves behandeling, wordt er eerst een toestemmingsverklaring getekend. Vervolgens worden er foto’s gemaakt en wordt de omtrek van het betreffende probleemgebied gemeten. De behandeling van een vlak van 15x15cm duurt gemiddeld tussen de 12-21 minuten, afhankelijk van het behandelschema. Vaak omvat een behandeling met ONDA Coolwaves 2 tot 4 vlakken.

  3. Lymfedrainage

  Na iedere behandeling met ONDA Coolwaves™ wordt een mechanische, pneumatische lymfedrainage behandeling gegeven met MediDrainage. Deze behandeling ondersteunt niet alleen de effecten van een ONDA behandeling, het zorgt er ook voor dat de afvalstoffen (vetten) die vrijkomen bij een ONDA behandeling snel, eenvoudig en effectief langs natuurlijke weg uit het lichaam verdwijnen.. De combinatie van ONDA en MediDrainage is dan ook een meer dan logische stap in de behandeling van cellulite, lokale vetafzettingen en huidverslapping.

  Vanaf €195,-